Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in Bedrijfskunde, Gedragswetenschap, Financiën en Informatiemanagement helpt Ferdinand mensgericht veranderen.

 

Verandering. Iedere seconde, iedere minuut, ieder uur, iedere dag.
Verandering is jouw onzichtbare metgezel. Overal waar jij bent is verandering jouw schaduw. Terwijl jij naar mijn woorden luistert worden er 2 mensen geboren, sterft er 1 mens en vervangt jouw lichaam gemiddeld 9 miljoen cellen.

Verandering is daarmee alom vertegenwoordigd, en toch zijn wij mensen ons niet altijd bewust van de veranderingen om ons heen. We beschouwen verandering eerder als een bedreiging dan een kans. Dit terwijl we alle mogelijkheden hebben om richting te geven aan veranderingen. Wij kunnen zelf bepalen of een verandering een bedreiging of kans is. Om de kracht van verandering te kunnen gebruiken moet je weten welke richting jij op wil. Dit is voor mensen en organisaties gelijk.

Voor organisaties is het een recept voor succes. Voor mensen is het de weg van geluk.

Wat doet u?
Waarom doet u dat?
Voor wie doet u dat?

Dit zijn de eerste drie vragen die ik aan u wil stellen, omdat deze vragen van fundamenteel belang zijn voor het nemen van leiderschap tijdens verandering.

 

Toe aan verandering?

Neem nu direct contact op met Ferdinand!

 

Wisdom 7

Mijn boek, Wisdom 7, gaat over de belangrijkste vragen die een organisatie of persoon zich zou moeten stellen met betrekking tot verandering, leiderschap en het realiseren van succes of geluk.
Daarnaast heb ik in het boek beschreven hoe men vervolgens met de antwoorden aan de slag kan gaan om echte verandering een realiteit te maken!

Wisdom 7 - Mensgericht Veranderen