Over Ferdinand Griesdoorn

Ferdinand Griesdoorn is een verandermanager die gebaseerd op persoonlijk leiderschap de weg naar verbetering wijst. Maar boven alles is hij gewoon een mens in hart en nieren, die ook zelf de weg naar verandering heeft door gemaakt en dus heel goed weet waar hij het over heeft.

In de stad waar hard werken een normale zaak was werd op 5 augustus 1975 Ferdinand Griesdoorn geboren. Ferdinand heeft zelf een moeizame start in het leven gehad en een jeugd waarin elke stap vooruit een persoonlijke strijd was. Uit deze periode in zijn leven vloeide een sterke behoefte voort om te leren begrijpen welke zaken belangrijk zijn op de weg naar succes of persoonlijk geluk.

Ferdinand schrijft boeken en blogs, maakt audio en video opname’s, wordt ingezet bij organisaties voor leiderschap en verandermanagement en spreekt bij gelegenheden en congressen.

Zijn huidige expertise op het gebied van verandermanagement is het product van deze persoonlijke ervaring en een flinke hoeveelheid theoretische kennis afkomstig van opleidingen op het gebied van Bedrijfskunde, Gedragswetenschap, Financiën en Informatiemanagement.

Ferdinand gelooft in het juist toepassen van leiderschap en verandering om te komen tot succes en geluk. Zijn filosofie is dat hij altijd een manier vindt waarmee hij u verder kan helpen, zelfs als u de voor u beschikbare middelen hebt uitgeput.

Om zowel individuele personen als bedrijven de weg naar verandering te wijzen, maakt hij gebruik van de door hem zelf ontwikkelde methode ‘Wisdom 7’. Wisdom 7 is een eenvoudige maar doeltreffende aanpak om leiderschap en verandering te doorgronden. De unieke aanpak van Wisdom 7 leidt tot het gewenste succes of het nagestreefde geluk.

Ferdinand Griesdoorn

Ferdinand Griesdoorn | Verandermanager
Provincialeweg 60, 4695 RN Sint-Maartensdijk
GSM: 06-53 24 96 52
Email: ferdinand.griesdoorn@griesenko.nl